Landhuis Wieringerwerf

Interieurontwerp en styling

In Wieringerwerf heeft WonderMooi gewerkt aan het interieurontwerp en de styling van dit charmante landhuis. Er is hier een kalme en warme sfeer gecreëerd, wat perfect aansluit op de levensstijl van de fotograaf met een hectisch leven, die in deze woonboerderij de broodnodige rust vindt.

Er is hier voornamelijk gebruik gemaakt van robuuste materialen zoals beton, staal, hout en andere natuurlijke materialen. Door het gebruik van deze materialen heeft de boerderij een stoere en tijdloze uitstraling. Het interieur draagt bij aan de ontspannen ambiance, waardoor elke ruimte een toevluchtsoord wordt voor rust. De stoere elementen in het ontwerp voegen karakter toe aan de serene setting.

Het interieurontwerp van WonderMooi is bedachtzaam en functioneel, met aandacht voor de behoeften van de bewoner. De combinatie van stijlvolle eenvoud en praktische luxe creëert een huiselijke atmosfeer waar men zich direct thuis voelt. De harmonie tussen de natuurlijke materialen en het ruime uitzicht vanuit het landhuis geeft een gevoel van verbinding met de omringende landelijke omgeving.