alterenative text

Over WonderMooi

WonderMooi laat exclusiviteit en harmonie samenkomen om een thuisomgeving te creëren waar rust en balans centraal staan. WonderMooi is opgericht door Anne-Marieke van Os, een gepassioneerde vakvrouw met meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van wondermooie interieurs. Haar indrukwekkende carrière omvat het beheer van diverse bedrijven en winkels, waaronder J&A Interieurs en De Drie Kaemeren. Inmiddels is zij al ruim 15 jaar de drijvende kracht achter WonderMooi.

Oorspronkelijk begon Anne-Marieke met het runnen van fysieke winkels, waar zij op maat gemaakte meubels en keukens ontwierp en klanten al voorzag van interieuradvies. Maar sinds enkele jaren heeft zij haar focus verlegd naar een prachtige studio en showroom, gevestigd in Hoorn 80. Hier komt haar veelzijdige expertise volledig tot zijn recht, terwijl zij met haar team klanten inspireert en adviseert over het creëren van droominterieurs.

Anne-Marieke van Os heeft een bewezen staat van dienst in het neerzetten van excellente interieurs, niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven zoals restaurants, hotels en kantoren. Haar benadering is altijd persoonlijk en op maat, waarbij zij jouw levensstijl en smaak vertaalt naar een uniek ontwerp.

Bij WonderMooi gaat het niet alleen om het aanbieden van ontwerpen; het gaat om het begrijpen van jouw wensen en het realiseren van een thuis dat een ware weerspiegeling is van wie jij bent. Of het nu gaat om een (volledige) verbouwing, renovatie of het bouwen van een nieuwe woning, Anne-Marieke en haar team zijn toegewijd aan het vervullen van al jouw woonwensen.

Het hart van WonderMooi klopt niet alleen op ervaring, maar ook op teamwork. Anne-Marieke van Os werkt samen met een zorgvuldig samengesteld team van professionals die dezelfde passie delen voor het creëren van prachtige interieurs. Samen zorgen zij ervoor dat elk project, groot of klein, wordt uitgevoerd met oog voor detail en met het streven naar perfectie.

Laat WonderMooi jouw thuis transformeren tot een oase van luxe en comfort, waar stijl en functionaliteit samenkomen op een manier die alleen mogelijk is door de unieke visie van Anne-Marieke van Os en haar team. Wij nodigen je van harte uit voor een oriënterend gesprek, waarin wij graag samen de eerste stappen zetten naar jouw eigen WonderMooie thuis.

Bezoekadres

Te bezoeken op afspraak.

Diodeweg 2C
1627LL Hoorn

Bel of mail ons

06 26 56 69 65

mail graag via contactformulier