Werkwijze

Iedere persoon is uniek en zo ook de wensen, behoeften en levensstijl. Bij WonderMooi geloven we in een zorgvuldige werkwijze die begint bij het luisteren naar jouw wensen en eindigt bij het opleveren van een turn-key droominterieur. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of een complete nieuwbouw, het team van WonderMooi staat klaar om jouw droominterieur te verwezenlijken. Onze werkwijze is als volgt: 

Kennismaking: Het proces begint met een persoonlijke ontmoeting waarin we jou en je specifieke behoeften leren kennen. We luisteren naar je wensen, bespreken je stijlvoorkeuren, levensstijl, gezinssamenstelling en de gewenste functionaliteit van de ruimte. 

Conceptueel ontwerp: Na het verzamelen van alle relevante informatie, gaan we aan de slag met het creëren van een conceptueel ontwerp. Dit omvat moodboards, schetsen en indien gewenst 3D-visualisaties, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe de ruimtes eruit zullen gaan zien. We passen het ontwerp (indien nodig) aan op basis van je feedback en wensen.

Budgettering en offerte: We stellen een gedetailleerde begroting op, waarin de kosten voor materialen, arbeid en eventuele externe diensten worden gespecificeerd. Pas nadat alles is besproken en goedgekeurd, gaan we verder naar de volgende fase.

Definitief ontwerp en planning: Zodra het concept is goedgekeurd, werken we het uit tot een definitief ontwerp. Hierin worden materialen, kleuren, meubels en andere elementen gespecificeerd. Gelijktijdig stellen we een planning op, waarin alle fasen van het project worden opgenomen.

Uitvoering en bouwbegeleiding: De daadwerkelijke uitvoering begint, waarbij ons professionele team aan de slag gaat met de verbouwing, renovatie of inrichting. Anne-Marieke van Os en haar team zorgen voor nauwkeurige bouwbegeleiding, waarbij de kwaliteit en voortgang nauwlettend worden bewaakt. Tijdens dit proces houden we je regelmatig op de hoogte en staan we open voor eventuele aanpassingen.

Styling en inrichting: Wanneer de basis is gelegd, gaan we over tot de styling en inrichting. Hier komt de expertise van WonderMooi volledig tot zijn recht, waarbij we oog hebben voor de kleinste details. We plaatsen meubels, kiezen accessoires en verlichting en zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar is afgestemd.

Finishing Touches en Kwaliteitscontrole: De laatste details worden aangebracht en een grondige kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan de hoogste standaarden. We streven naar perfectie en doen er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Oplevering Turn-Key Interieur: Zodra alles gereed is en jij tevreden bent met het resultaat, leveren we het turn-key interieur op. Jouw nieuwe thuisomgeving is nu klaar om bewoond te worden en te stralen in al zijn wondermooie pracht. Indien gewenst kan WonderMooi ervoor zorgen dat dit tot in de puntjes wordt afgerond. Denk hierbij aan het uitzoeken van beddengoed,  verse bloemen en het vullen van de koelkast. 

Bij WonderMooi streven we ernaar om niet alleen interieurs te creëren, maar ook ervaringen die blijvende indrukken achterlaten. Elk project is uniek en ontvangt de volledige toewijding van ons team om jouw WonderMooie interieur werkelijkheid te maken.

Bezoekadres

Te bezoeken op afspraak.

Diodeweg 2C
1627LL Hoorn

Bel of mail ons

06 26 56 69 65

mail graag via bovenstaand contactformulier