Interieurstyling workshop

Ben je overweldigd door de talloze woonstijlen en interieurkeuzes? We begrijpen hoe lastig het kan zijn om de perfecte stijl voor je huis te vinden. Maar maak je geen zorgen, WonderMooi is er om je te begeleiden naar het vinden van jouw unieke woonstijl!

Bij WonderMooi geloven we dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en smaak, en we willen je graag helpen om dat te bereiken.

Onze workshop is speciaal ontworpen om je te begeleiden bij het ontdekken van je eigen unieke woonstijl. Of je nu houdt van strakke minimalisme, gezellige landelijke charme, of een eclectische mix van stijlen, wij hebben de kennis en expertise om je te helpen bij het maken van keuzes die bij je passen.

Workshop + luxe koffie

Deze workshop is jouw springplank naar het creëren van het interieur waar je altijd al van hebt gedroomd. We gaan samen aan de slag met het maken van een moodboard – een visuele weergave van jouw stijl en voorkeuren. Dit moodboard wordt jouw gids bij het samenstellen van jouw interieur.

We laten je niet alleen achter met een moodboard. We geven je kleuradvies voor een ruimte naar keuze, volledig afgestemd op jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat jouw huis de perfecte harmonie uitstraalt die bij jou past.

Van 10:00 tot 13:00 uur, zul je worden ondergedompeld in een wereld van creativiteit, design en koffiegenot. De workshop vindt plaats in de showroom en atelier van WonderMooi, te Hoorn.

  • Tijd: 10:00-13:00 uur
  • Datum: zaterdag 13 april 2024
  • Locatie: Diodeweg 2C, Hoorn
  • Prijs: € 95,-

 

Aanmelden voor de workshop

Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf de kans om jouw huis om te toveren in een prachtige weerspiegeling van wie je bent. Schrijf je nu in voor een van onze workshops en laat WonderMooi je inspireren, begeleiden en ondersteunen op jouw reis naar een betoverend interieur. Jouw droomwoning is slechts een workshop verwijderd!

Naam(Vereist)
Datum(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Bezoekadres

Op afspraak op kantoor of bij je thuis.

Diodeweg 2C
1627LL Hoorn

Bel of mail mij

06 26 56 69 65

mail graag via bovenstaand contactformulier